Sri Dharbaranyeswara Swamy Devasthanam
Login
REGISTRATION
Account Info
Login Email *
Name *
Password *
Confirm Password *
Personal Info
Country *
State *
Address * (Only Door No,Street,Area (Max 35))
City *
Pincode *
Contact No *
Pooja Info
Zodiac *
Select Zodiac
மேஷம் - Aries
;
ரிஷபம் - Taurus
;
மிதுனம் - Gemini
;
கடகம் - Cancer
;
சிம்மம் - Leo
;
கன்னி - Virgo
;
துலாம் - Libra
;
விருச்சிகம் - Scorpio
;
தனுசு - Sagittarius
;
மகரம் - Capricorn
;
கும்பம் - Aquarius
;
மீனம் - Pisces
;
Dont Know
;
Star *
Select Star
;
அஸ்வினி - Aswini
;
ரிஷபம் - Baraṇi
;
கார்த்திகை - Karthikai
;
ரோகிணி - Rohini
;
மிருகசீரிடம் - Mirugasiridam
;
திருவாதிரை - Thiruvadhirai
;
புனர்பூசம் - Punarpoosam
;
பூசம் - Poosam
;
ஆயில்யம் - Ayilyam
;
மகம் - Magam
;
பூரம் - Pooram
;
உத்திரம் - Uthiram
;
அஸ்தம் - Astham
;
சித்திரை - Chithirai
;
சுவாதி - Swathi
;
விசாகம் - Visakam
;
அனுஷம் - Anusham
;
கேட்டை - Kettai
;
மூலம் - Mulam
;
பூராடம் - Puradam
;
உத்திராடம் - Uthiradam
;
திருவோணம் - Tiruvonam
;
அவிட்டம் - Avittam
;
சதயம் - Sadayam
;
பூரட்டாதி - Purattadhi
;
உத்திரட்டாதி - uttrttadhi
;
ரேவதி - Revathi
Dont Know
Gothram
Choose Preferred Language
×
Change Language
தமிழ்
English
Change
Message
×